Sunne søtsaker på 1-2-3 (som skaper god energi)

JEG ER MED!

Lær å lage sunne energibarer, sjokolade, pannekaker, kaker, is, sorbet og smoothie

Er du lei av usunne kaker og snop?

Hvis du er frustrert over barnebursdager, skoleavslutninger, tradisjoner og kos med sukkerbomber og prosesserte kaker, da er du ikke alene.

Flere og flere sliter med vekt, dårlig energi og søvn. Jeg forstår at du er frustrert, og jeg er her for å hjelpe.

JA, jeg er med på kurs!

Skap god energi og stopp cravings

Det å leve sunt handler ikke om å forsake, heller om å tilføre. Sett en stopper for cravings etter skrotmat. Gjennom ren nytelse, blir du proppfull av næring, du får stabilt godt humør og god energi som varer hele dagen. Det er slutt på ettermiddagskrisen! 

Lag søtsaker på kun 5 minutter

I dette kurset viser jeg deg hvordan du enkelt kan lage sunne søtsaker på bare 5 minutter. Det beste er at du ikke trenger å være en reser på kjøkkenet!

Gi deg selv ekstra omtanke når du trenger det mest

Du får også mine beste tips til smarte råvarer som gir kroppen god energi, balanserer hormonene dine og virker helende på kroppen. Du styrker immunforsvaret og demper betennelser som er selve grobunnen til sykdom. Kom i gang med sunne søtsaker, og gi kroppen riktig drivstoff. Kroppen din vil elske deg for det! 

Lær å lage sunne energibarer, sjokolade, pannekaker, kaker, is, sorbet og smoothie

Et 6-ukers kurs som bruker sunne søtsaker med rene, smarte råvarer til å styrke helsen din fra innsiden.

Hvis du føler det er for krevende og at du ikke har tid til å komme i gang, da er du ikke alene. Jeg vet akkurat hvordan du føler. Men, så startet jeg å teste ut kostholdet med noen enkle nye vaner som forandret helsen drastisk til hele min familie.  

Jeg har tre barn som er eksemfrie. Slik har det ikke alltid vært! Vi bandasjerte væskende, illeluktende eksemsår, vasket blodflekker, tørket trillende tårer og smurte på krem for å dempe kløen – natt og dag. På toppen av det hele var ungene snørrete, hadde illeluktende avføring, dårlig søvn og ekstreme humørsvingninger. I dag vet jeg at dette kunne vært unngått!

Du er opptatt. Hver dag. Mellom skole, arbeid og barnaktiviteter er det vanskelig å finne tid til å lage sunne og smarte smoothie, is, energibarer og kaker til barnebursdager, jul, påske, skogstur eller ettermiddagskrisen.

Du sliter med kresne unger. Noen ganger virker det som ingenting annet enn 1-2-3 pakken fra Toro eller saftisen med sukkerkliss vil gjøre barna lykkelige. Du har gått tom for ideer til sunne alternativer.

Du er tom for ideer og motivasjon. Kanskje du lager den samme usunne og næringsfattige sjokoladekaken hver gang. Alt skal lages i en fei, og du klarer ikke endre på vanene.

Ta det første skrittet. Få hjelp til å gjøre ekte endringer i familiens helse og vaner! Du trenger bare noen enkle metoder og gode råvarer.

Ønsker du deg mer energi og overskudd? Ønsker du deg en supersunn familie? Jeg kan hjelpe deg, vil du være med? Slik at DU og din familie kan få en sunnere hverdag. 

Bli med på kurs, da vel! Slik kan jeg hjelpe deg:-)

Ja, jeg blir med!
Close

50% Complete

I'm Ready!