Om Christine

Akkurat som mange andre småbarnsforeldre slet jeg med å gi barna mine et optimalt kosthold. Hvis du føler det er for krevende og at du ikke har tid til å komme igang, da er du ikke alene. Jeg vet akkurat hvordan du føler. Men, så startet jeg å teste ut kostholdet med noen enkle nye vaner som forandret helsen drastisk til hele min familie.

Du har muligheten til å endre helsen din raskere enn noen andre, og jeg vil vise deg nettopp hvordan du gjør det. Du skal ikke bare vite hva du skal kutte ut, men hva du skal bytte det ut med. Jeg er her for å guide deg til å ta de sunne valgene som støtter din kropp, slik at den fungerer optimalt.

Jeg heter Christine Bieker, og jeg har tre barn som er eksemfrie. Slik har det ikke alltid vært!

Vi bandasjerte væskende, illeluktende eksemsår, vasket blodflekker, tørket trillende tårer og smurte på krem for å dempe kløen – natt og dag. Vi brukte kortisonkrem på resept fra legen og fikk dårlig samvittighet. Vi brukte mye penger på svært dyre kremer. På toppen av det hele var ungene snørrete, hadde illeluktende avføring, dårlig søvn og ekstreme humørsvingninger. I dag vet jeg at dette kunne vært unngått!

Hos legen fikk vi bare enda en ny resept på kortisonkrem. Hormonkremen dempet symptomene, men den fjernet ikke årsaken. Vi spurte hva som var årsaken og om det kunne hjelpe å kutte ut melkeprodukter. “Dette har ingenting med kostholdet å gjøre. Dette er en hudsykdom som må behandles med kortisonkrem”, sa han.

Hormonbalanse er avgjørende for godt helse.  Kunne jeg virkelig la ungene lide i åresvis? Skulle jeg forstyrre den fine hormonbalansen med kortisonkrem?  For å se om de KANSKJE vokste det av seg? Min bekymring var for stor. Jeg kunne ikke la dette seile avgårde uten å styre mot målet – eksemfrie barn!

Så, jeg bestemte meg for å finne årsaken – og dermed løsningen.

Jeg leste MANGE bøker fulgte sunnhetseksperter på nett og tok til og med online-kurs om helse og sunnhet. Jeg leste om familier som hadde gode erfaringer med å endre kostholdet. Det som var løsningen for den ene, var ikke løsningen for den andre. Noen kunne ikke spise egg. Andre var nødt til å unngå melk, sukker og gluten for å være i balanse. Sitrusfrukter var det også mange som måtte unngå for å holde seg eksemfri. Poenget er, vi er alle unike og har forskjellige behov!

Det viktigste var å finne ut av det. Vi valgte å lete etter årsaken og fjerne det som trigget. Vi valgte også å støtte huden med betennelsesdempende og næringsrik mat. Erfaringen våres viste også at valg av mat var helt nødvendig for å få kroppen i balanse. Etter et par uker med riktig kosthold forsvant kløen og huden var totalt forandret.

Yngstemann ble født etter alt dette. Det var første gang jeg fikk en baby med babyhud, akkurat så myk og deilig som den skal være. Han surfet på bølgen og har vært nesten eksemfri hele tiden!

Jeg ville hjelpe familier til å ta de sunne valgene som støtter kroppen. Fordi ditt barn sin sunnhet er min lidenskap. Vi skal ikke akseptere slike plager, vi skal ta ansvar og finne gode løsninger.

Jeg har ingen fasit eller utdannelse innen helse. Jeg er sivilingeniør, jobber i Statoil og planlegger brønner i Nordsjøen. Men, jeg har over ni års erfaring med atopisk eksem som jeg håper du kan dra nytte av.

Alle med eksem kan få sterkere og mykere hud med riktig kosthold. Og, svært MANGE vil kunne bli eksemfrie! Vi trenger bare noen enkle tips og triks for å ta de ta de rette grepene!

Å hjelpe deg og ditt barn til å få en sunn kropp i balanse! Det er min visjon.

Ditt barn sin sunnhet er min lidenskap.

Jeg tror at ALLE kan få det vanvittig mye bedre med riktig kosthold – men jeg tror ikke det trenger å være stressende eller slitsomt. Det handler om enkle grep i hverdagen.