Kostholdet som tok meg fra eksem til å transformere helsen

Jeg har tre barn som er eksemfrie. Slik har det ikke alltid vært!
 
Vi bandasjerte væskende, illeluktende eksemsår, og smurte på krem for å dempe kløen – natt og dag. På toppen av det hele var ungene snørrete, hadde illeluktende avføring, dårlig søvn og ekstreme humørsvingninger. 
 
I dag vet jeg at dette kunne vært unngått!
 
Legene mente at kortistonkrem var løsningen, men jeg bestemte meg for å eksperimentere med å endre kostholdet vårt. I løpet 10 dager forsvant all kløen, og etter et halvt år var huden helt fin.
 
Det gjorde meg vanvittig nysgjerrig på hvilken rolle maten har i å oppnå ekte helse. Jeg ønsket å forstå hvorfor enkle kostholdsendringer helbredet kroppen - spesielt siden vi hadde gått fra lege til hudspesialist i flere år og blitt fortalt at eneste løsningen var medisin.
 
For å finne det optimale kostholdet, har jeg lest enormt mange bøker, fulgt sunnhetseksperter, tatt kurs og testet teoriene ut i praksis. De siste 10 årene har jeg forenklet alt og satt det i system - for å gjøre det lett for andre å få den sunne livsstilen de drømmer om. Så de kan skape helse med å nyte SUNNE SØTSAKER.
 
Nå hjelper jeg andre til å transformere helsen og kose seg glugg ihjel samtidig gjennom SUNN LIVSSTIL på 1-2-3.
 
-- Christine

Lytt til kroppen og gi den det den trenger

Symptomer er en beskjed. Før vi lærer å lytte til de beskjedene, og ENDRER LIVET VÅRT, vil disse symptomene komme igjen og igjen. Ikke dekk over symptomene, det er kroppen din som har en viktig beskjed. Det er så mye enklere å få varige resultater når du vet hva kroppen trenger og gir den akkurat det. Da gir du kroppen muligheten til å bruke energien på de viktige tingene - som å skape helse og pluss på energikontoen.

Spis det som får deg til å føle deg fantastisk

Hva skal til for ta du føler deg bedre? Skape god energi og helse handler om å gi kroppen ekte mat og kvalitet. Å ta gode valg er ikke alltid lett, men det skal få deg til å føle deg bedre. Leve mer. En av mine evner er å finne enkle og smarte løsninger som hjelper deg å gjennomføre. Slik at dagene dine flyter lettere og du tar bedre og bedre valg. Ikke fordi du må, men fordi du har lyst.

Spis mat du har lyst til å spise også i fremtiden

Før du bruker pengene dine på dyre kosttilskudd og hopper på strenge kosthold, gjør det grunnleggende. Spis mat som du har lyst til å spise også i fremtiden. Mat som gir deg glede. Ha fokus på hvordan du vil føle deg etterpå. Du trenger ingen spesialprodukter. Alt du trenger er å bruke rene, hele råvarer som rettesnor. Å spise sunt handler om kvalitet og å nyte. Når kaken og godsaker er proppet med næring, gode proteiner, fiber og sunt fett, da er det ingen sak å spise sunt. Da har du en livsstil du elsker. Og da vil du aldri gå tilbake.

D U   F I N N E R  M E G   P Å   I N S T A G R A M   PÅ @ C H R I S T I N E B I E K E R