Personvern

Online Personvern

Informasjon om hvordan bieker.no behandler personopplysninger

Ansvarlig for behandling av personopplysninger på Bieker.no er Christine Bieker og kan kontaktes på e-post: [email protected].

Facebook

Vi bruker Facebook page plugin og Facebook kommentarer.

E-post lister

På nettsiden vår vil du finne ulike «opt-in» bokser. Det vil si at du kan registrere deg for å få tilsendt f.eks et pdf dokument eller en e-bok. Du blir da bedt om å registrere navn og e-post adresse. Det vil stå klart og tydelig hva vi kommer til å sende deg. Om du f.eks melder deg på en liste for e-bok, så vil det stå hvor ofte du kan forvente å høre fra oss. Vi bruker Kajabi sin tjeneste for utsendelse av denne type e-postutsendelser, og du vil alltid ha mulighet til å melde deg av lister du står på ved å klikke på en «meld deg av» link i e-posten du mottar.

Gratis kurs

Om du registrerer deg på et gratis nettkurs på bieker.no, så vil vi kun lagre navnet du registrerer deg med, og e-postadressen din. Utsendelse av e-post er et ledd i oppfølgingen av deg som deltaker på kurset, men du kan selv melde deg av e-post listen ved å bruke «meld deg av» linken i e-post du får tilsendt.

Kurs du kjøper fra bieker.no

Når du kjøper et kurs på bieker.no ber vi deg om å registrere navn og e-post adresse. E-postadressen din vil være ditt brukernavn som du bruker for å kunne logge deg inn på kurs du har kjøpt tilgang til.

Alle kjøp går via Stripe Payments Europe, Ltd., 1 Grand Canal Street Lower, Grand Canal Dock, Dublin.

Hvor kan du se data bieker.no har lagret på deg?

Du kan se alle data som er lagret på deg på «Min konto» siden. Der kan du også endre type medlemskap eller avslutte kundeforholdet ditt til bieker.no. Vi gjør oppmerksom på at det å avslutte kundeforholdet gjør at du mister tilgang til alle nettkurs. Som deltaker på våre kurs har du i utgangspunktet tilgang i ett år.

Kommentarer på bloggen

Når du skriver en kommentar på en av bloggene på bieker.no må du legge inn navn og e-postadresse (påkrevd) og eventuelt nettstedsadresse. Kun navn og eventuelt link til nettsted vises etter godkjenning av kommentaren. E-post adresse og ip-adresse er kun synlig for administrator av siden. Du kan be om å få slettet eller anonymisert alle kommentarer du har lagt inn ved å kontakte oss på e-post: [email protected].

Sletting av data

Som tidligere nevnt, så kan du når som helst melde deg av e-postlister du står på. Har du kjøpt kurs hos oss, så har du også rett til å få slettet alle data vi har lagret på deg på nettsiden. Men det betyr isåfall at vi ikke lenger har mulighet til å levere deg den tjenesten du har kjøpt, da det ikke vil være mulig å logge inn på våre nettkurs uten e-postadresse og passord.

Mer om GDPR loven(Personvern i EU/EØS): https://www.eugdpr.org/


Sist oppdatert: 28. april 2019