Å lytte til symptomer er veien til helse

Oct 04, 2022

Grunnen til at jeg er takknemlig for at eksem dukket opp i familien min, er at det er et rop om hjelp. Det er kroppen som sier ifra: “Du gjør noe fundamentalt galt”. “Du må endre”.⁣⁣ Det kan ikke ignoreres. Det tvinger deg til å stoppe opp og tenke. 

Symptomer trenger ikke din aksept. De trenger at du våkner. 

Men de er ikke alltid ille nok til at vi gjør noe med det. For eksempel: Alt for mange går med vondt i magen og fortsetter med brødskivene uten å ane at det er de som skaper trøbbel.

Selv ville jeg bare fortsatt å spise søppelmat og tro at det var et vanlig sunt norsk kosthold. "Heldigvis" var eksemen alt for smertefull. Da jeg ga slipp på det “normale”, det jeg var vant til, startet å lytte til signalene, fjernet triggerne, da forsvant symptomene. Dette kan være mulig for deg også. Symptomene var budbringere, og når jeg lyttet, var jobben deres gjort.

Kroppen bryr seg ikke om hva matindustrien og reklamen forteller. Den er her for å fortelle sannheten.⁣⁣ Den vil ikke ha sminket mat uten liv og næring, de vil ikke ha giftstoffer. Den vil ha ekte mat, rene råvarer og naturlige vaskemidler.  

En med symptomer er ekstremt sensitiv. De kan fortelle deg hva som er bra og dårlig. 

Symptomer er veien til helbredelse. Det er det jeg tenker.

Hva med deg?LAST NED GRATIS OPPSKRIFTSHEFTE

Slik snur du julestress til julekos

Dec 11, 2022

Det nye godteriet

Dec 05, 2022

Den ultimate kosedrikken

Nov 06, 2022

Derfor er sunt kosthold vanskelig

Nov 03, 2022