Den ultimate kosedrikken

Nov 06, 2022

Vil du ha et varmt tips?

Prøv Kremet Matcha Latte. Så varmende og næringsrik! Matcha er en antioksidant- og klorofyllrik pulverisert grønn te som har mange fordeler, inkludert bra for hjernen, stoffskiftet og immunsystemet vårt.

Den er perfekt for å erstatte kaffe hvis du ønsker å redusere kaffeinntaket i tillegg til å øke energien. Jeg liker den søt siden det smaker ganske bittert, jeg liker å bruke havremelk med litt honning.

I tillegg til matchapulver, trenger du en visp eller melkeskummer. For matcha må piskes hvis ikke blir den full av klumper, noe som hverken er delikat eller særlig godt. 

Her er min go-to formel.

Den Perfekte Matcha Latte - 1 ts matcha pulver x 0,5 dl varmt vann x 2 dl valgfri melk -

Varm opp vannet til 70 grader. Eller kok opp vann og bland i litt kaldt vann. Ta matcha i koppen og hell over vannet. Visp inn matcha slik at alle klumper løser seg. Varm opp melken og visp med liten melkeskummer om du vil ha den kremet. Hell den kremete melken over teen og nyt!

Valgfritt: vaniljepulver, 1 ts honning/fibersirup/lønnesirup eller stevia

Husk at det som påvirker resultatet i koppen er vanntemperatur og mengden matcha du bruker. Blir vannet for varmt blir teen bitter. Jo kjøligere vann, jo søtere vil teen smake.

Du finner matchapulver i alle helsekostbutikker. 

Formelen du trenger for å sikre daglig lykke.

LAST NED GRATIS OPPSKRIFTSHEFTE

Slik snur du julestress til julekos

Dec 11, 2022

Det nye godteriet

Dec 05, 2022

Den ultimate kosedrikken

Nov 06, 2022

Derfor er sunt kosthold vanskelig

Nov 03, 2022